VACATURE - Secretaris gezocht

26-11-2015 18:13

Onze secretaris Marcel Alkemade  heeft te kennen gegeven te stoppen als bestuurslid, het secretariaat en de verzending van het  Brakkenblad.

Wij zijn dringend op zoek naar iemand die het secretariaat over wil nemen en iemand die bereid is één maal in de drie maanden zorg te dragen voor de verzending van het BB.

Wij hopen dat er leden zijn die de NBC een warm hart toe dragen en zich in willen zetten voor het voortbestaan van de NBC en onze mooie Brakkenrassen.

Ook als u nog niet zo lang lid bent, wij hopen dat u zich toch geroepen voelt want juist uw inbreng en frisse kijk op het een en ander zijn waardevol voor de toekomst.

 

Heeft u interesse??? Neem dan even contact op met Marijke Pleging: voorzitter@nederlandsebrakkenclub.nl

 

Namens het bestuur NBC

Marijke Pleging

Voorzitter

 

Taakomschrijving

  • Het ontvangen van email van de Raad van Beheer en zusterverenigingen en dit bespreken binnen het bestuur.
  • 1 x per jaar organisatie van de Algemene Ledenvergadering; plannen van een datum en regelen van een accommodatie waar deze gehouden zal worden. Tevens verzorg je op die dag de notulen.
  • 1 x per jaar organiseren van de Clubmatch of ASK. Denk hierbij aan het contact met de RvB en ook weer het regelen van een accommodatie.  Wijzigingen coördineren voor de website; webmaster draagt zorg voor de uitvoering.
  • Beantwoorden van informatie aanvragen via de website
  • Contactpersoon naar de leden toe en vanuit de lden (communicatie/correspondentie).

© 2015 Alle rechten voorbehouden. NBC

Maak een gratis websiteWebnode